Acest eveniment reprezintă cea mai mare expo-conferință B2B pentru zona de IT și Soluții Digitale, ajunsă la cea de-a 5-a ediție. Anul 2015 a adunat 7.500 de oameni de afaceri, 212 cazuri prezentate, 133 de speakeri naționali și internaționali și 118 de companii prezenta la expoziție. În acest an evenimentul se va desfășura în zilele de 05 Octombrie 2016 – 06 Octombrie 2016 la Romexpo, Pavilionul Central BUCUREȘTI.

Speakerii evenimentului pot fi considerați arhitecții viitorului. Aceștia vor contura viitorul digital în afaceri prin intermediul a peste 80 de sesiuni pline de conținut de calitate. Printre ei se numără:

  • Limor Schweitzer, Ceo la RoboSavvy
  • Jeremy Abbett, creativ la Google
  • Lukas Maixner, co-fondator la Socialbalkers
  • Paul Slattery, director tehnic la AKQA
  • Anastasia Emmanuel, director tehnic la Indiegogo
  • Marco Bertozzi, președinte la Vivaki

Companiile participante vor avea sesiuni de prezentare și demo-uri, în cadrul cărora își vor expune noile produse și soluții tehnologice, iar la standurile care vor ocupa peste 6.000 de metri pătrați din Pavilionul Central al Romexpo, cei interesați vor putea testa produsele propuse și vor putea interacționa cu reprezentanții companiilor.

Pentru informații suplimentare, accesați http://www.imworld.ro/

Internet & Mobile World este un eveniment B2B axat pe prezentarea instrumentelor si a strategiilor care ajuta companiile sa creasca prin prezenta online, marketing digital si software intelligence.

Advertisements